Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Gevelreclame

Raambelettering - Neonreclame - Lichtreclame - Letterdozen - en meer ...

Gevelreclame is een uitstekende communicatiemiddel om u als organisatie mee te profileren. Mits goed toegepast, zijn het blikvangers van de eerste orde! Bert Smit Reklame legt zich toe op visuele communicatie en heeft alle disciplines in huis om hier invulling aan te geven. Ook bij gevelreclame hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten. Zo hebben we de keuze uit: reclameborden, letterdozen, uitgefreesde letter uit aluminium- of RVS-materiaal, contourgesneden borden of lichtreclame. Hoe dan ook: Bert Smit Reklame heeft voor elk budget de juiste oplossing op het gebied van gevelreclame!

 

  • Reclameborden
  • Letterdozen
  • Gefreesde letters
  • Contourborden
  • Lichtreclame
  • Neon
  • Raambelettering
  • Stickers

 

Letters

Letters voor geveltoepassing maken wij uit vele soorten materiaal. In een vormgeving die conform uw huisstijl is, en met een letterdiepte volgens uw wensen. Zo zijn er letters met een dikte van 8, 10, 19 en 38 mm (massief) te vervaardigen, die eventueel van afstandsnoppen kunnen worden voorzien. Verder worden van aluminium en RVS letters gemaakt die vlak uit het plaatmateriaal worden gefreesd.
Hier kunnen afstandsnokken aan worden 'geschoten', zodat de letters op afstand van de gevel kunnen worden bevestigd. Door de letters vlak tegen de ondergrond te monteren, ontstaat er een solide verbinding. De letters worden in een doosvorm van 120 mm diepte gezet en in de gewenste kleur gespoten. Bij Bert Smit Reklame maken wij verrassende concepten, die goed aansluiten op uw huisstijl. Met als resultaat een puntgave uitvoering! Mede dankzij de geavanceerde software wordt uiteindelijk een hoge productkwaliteit gerealiseerd. Vanzelfsprekend nemen wij u ook graag de montage uit handen. Is een maatwerkoplossing vereist? Dat is voor ons een uitdaging! Wij denken graag met u mee om daarna met een slimme en praktische toepassing te komen!

Raambelettering

Raambelettering wordt in de regel gemaakt uit zelfklevende folie’s. Met behulp van onze snijplotters en onze full colorprinter maken wij de reclame geheel in uw huisstijl. Ook dit product wordt dagelijks door onze reclamespecialisten op locatie aangebracht. Hierbij moet u denken aan letters en logo’s in diverse volvlak kleuren, reclameboodschappen in verloopkleuren of gedistingeerde verwerking van folie met zandstraaleffect. In combinatie met onze expertise vormen deze elementen de basis voor een gepaste attentiewaarde van uw winkel of bedrijf.

Lichtreclame

Lichtreclame is een goede manier om uw bedrijf te presenteren. Zowel overdag als 's avonds heeft een lichtbak een goed bereik. Het pand krijgt een duidelijke uitstraling en is van afstand goed te herkennen.

Bert Smit Reklame maakt lichtbakken van geanodiseerd aluminium of geheel van kunststof in elk gewenst formaat. De LED verlichting wordt in een dusdanig aantal gemonteerd dat een optimale lichtverdeling wordt bereikt. Het beeld- of tekstdragend vlak is van een gegoten kwaliteit acrylaat. Het opschrift wordt vervaardigd in fraaie translucente kleuren.

Lichtbakken zijn een vaste waarde in ons productengamma. Door de veelzijdigheid en variatie in oppervlaktegrootte, ontstaan unieke presentaties van producten en bedrijven. Slanke cassetteprofielen gecombineerd met hoogwaardige panelen maken de delen tot een prachtig product. Een lichtbak is, door middel van Full-Color Printing of met uw specifieke huiskleuren, te voorzien van een prachtig beeld. Onze lichtbakken zijn in vele verschillende afmetingen leverbaar, zijn perfect afgestemd op uw pand en kunnen zonodig ook binnen geplaatst worden. Er zijn vele verschillende montagemogelijkheden en accessoires denkbaar.

Laat ons eens vrijblijvend een scherpe offerte voor u maken.