Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Portfolio

Autobelettering - Reclameborden - Full-Colour - Raambelettering - en meer...

Klik op de foto voor meer voorbeelden

Lichtreclame is een goede manier om uw bedrijf te presenteren. Zowel overdag als 's avonds heeft een lichtbak een goed bereik. Het pand krijgt een duidelijke uitstraling en is van afstand goed te herkennen.

Bert Smit Reklame maakt lichtbakken van geanodiseerd aluminium of geheel van kunststof in elk gewenst formaat. De LED verlichting wordt in een dusdanig aantal gemonteerd zodat een optimale lichtverdeling wordt bereikt. Het beeld- of tekstdragend vlak is van een gegoten kwaliteit acrylaat. Het opschrift wordt vervaardigd in fraaie translucente kleuren.

Lichtbakken zijn een vaste waarde in ons productengamma.
Door de veelzijdigheid en variatie in oppervlaktegrootte, ontstaan unieke presentaties van producten en bedrijven. Slanke cassetteprofielen gecombineerd met hoogwaardige panelen maken de delen tot een prachtig product. Een lichtbak is, door middel van Full-Color Printing óf met uw specifieke huiskleuren, te voorzien van een prachtig beeld. Onze lichtbakken zijn in vele verschillende afmetingen leverbaar, perfect afgestemd op uw pand en kunnen, indien nodig, ook binnen geplaatst worden. Er zijn vele verschillende montagemogelijkheden en accessoires denkbaar.

Laat ons eens vrijblijvend een scherpe offerte voor u maken.